اخبار
** نحوه انتخاب واحد نیمسال اول 99 ** درخصوص انتخاب واحد نیمسال اول 99 نکات ذیل را رعایت نمایید :

* دروس رشته های حسابدری ، حقوق و روانشناسی در سیستم ثبت شده و قابل اخذ می باشد

*دقت بفرمایید که در این ترم فقط و فقط دروس برای مرکز اراک می باشد و به صورت استانی و مجازی برگزار خواهد شد و فقط دروس مرکز اراک را انتخاب نمایید .

* اگر درسی که مدنظر دانشجو می باشد و در لیست دروس ارائه شده مرکز اراک وجود ندارد مراتب را در ساعات اداری به شماره اعلام شده در انتهای اطلاعیه اعلام نمایید .

*دانشجویان رشته های مدیریت بازرگانی و حسابداری سال های قبل 97 و رشته هایی که در بالا ذکر نشده است ، ابتدا دروس مورد نظر خود را لیست نموده و به همراه کد درس در ساعات اداری به واحد برنامه ریزی ( شماره انتهای اطلاعیه ) اعلام نموده تا ارائه شود .

*نحوه برگزاری کلاس ها و آزمون ها صرفا از طریق این سایت و گروه اطلاع رسانی واتساپ ( لینک ها در صفحه اصلی سایت موجود می باشد ) اعلام خواهد شد .

* نکته بسیار مهم : حتما در روز های پایانی حذف و اضافه از انتخاب واحد خود پرینت تهیه نموده و جهت اطلاع از تاریخ امتحانات و نام استاد و ...  تا انتهای ترم نزد خود نگه دارید .

شماره تماس : 08642241351 الی 3 داخلی 223

[Part_Footer]